voedingsbeha 01Voedingsbeha's

Onderstaande beha's zijn in het assortiment opgenomen gezien de kwaliteit en gebruiksgemak ervan. Ze zijn te zien en te bestellen tijdens de borstvoedings informatie avond en tijdens het inloop spreekuur elke woensdag van 10.00 tot 12.00.
Wanneer de beha naar keuze op voorraad is, kan deze direct meegenomen worden. Pinnen is helaas niet mogelijk.
Verder zijn de beha's te bestellen via de email. Stuur hiervoor een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, adres en de gewenste beha en maat. Bij alle in het assortiment opgenomen beha's staat de maattabel afgebeeld.
Uiteraard kan een BH geruild worden mocht de geleverde maat toch niet correct blijken (mits ongedragen).
Clienten van Verloskundige praktijk De Linde krijgen 10% korting op de aanschafprijs van de voedingsbh's

NIEUW: Voedingsbeha met gel-beugel

voedingsbeha 02Nieuw en revolutionair is deze borstvoedingsbeha. Veel vrouwen dragen graag een beha met beugel. Maar tijdens je zwangerschap en borstvoedingsperiode verandert je lichaam. En wanneer een metalen beugel in je beha gaat schuiven of niet helemaal goed zit, kan dit lijden tot knellingen en verstoppingen van de melkkanaaltjes.
Daarom is deze beha volgens de nieuwste technologieën ontwikkeld; een voedingsbeha met beugel op basis van gel. Zelfs na het wassen wordt deze niet hard. De beugel is dus zacht en flexibel, biedt optimale ondersteuning en vormt zich naar je lichaam. Het ontwerp is zo gemaakt dat de cup tot wel twee maten kan groeien. Dat is nodig want of er net gedronken is of juist niet, dit kan een aardig verschil opleveren. Daarbij wordt de beha geleverd met een extender zodat de onderwijdte optimaal versteld kan worden. Gebruik de speciale maattabel om de maat te bepalen.

Verkrijgbaar in wit of zwart: € 38,95 inclusief btw

Padded Voedingsbeha

voedingsbeha 03Deze voedingsbeha kan ook gedragen worden onder een strakker shirt. Een goede voedingsbeha groeit met de borst mee gedurende de dag. Het kan immers wel 1 of 2 cupmaten schelen of de moeder net gevoed heeft of weer zal gaan voeden. Een foamlaag om de beha tot een padded beha te maken, rekt niet mee. Daar heeft deze voedingsbeha een slimme oplossing voor. Deze beha heeft namelijk een dubbele laag over de cup. Hiertussen zit een foampad verscholen. De cup rekt met de borst mee en de foampad blijft uitstekend zijn werk doen. De foampad is overigens uitneembaar. Voordeel is dat zoogcompressen/tepels zo niet zichtbaar zijn. De beha biedt meer ondersteuning dan de versie zonder foampad. Een gratis extender wordt meegeleverd voor optimale verstelbaarheid. De beha is voorzien van een laag decollecte. De schouderbandjes zijn breed en geven veel steun.
Verkrijgbaar in zwart of wit: € 32,95 inclusief btw

Naadloze Cotton Comfort Bustier, nachtbeha, stuwingsbeha


voedingsbeha 04Zeer geschikt voor de kraamperiode en tijdens de stuwing! Ook goed als nachtvoedingsbeha te gebruiken. Deze naadloze dag of nacht bustier, kan gedragen worden tijdens de zwangerschap of als voedingsbeha; de cup kan eenvoudig naar boven of beneden geschoven worden als de baby moet drinken. Handig: gebruik de maattabel speciaal voor deze voedingsbeha.
Verkrijgbaar in wit of zwart: € 16,50 inclusief btw

 

@ 2019 - Website gemaakt door WEBSIET

Privacyverklaring