Bevallen kan anders cursus 1 dag

Bevallen doe je niet zo vaak in je leven. Hoe fijn je het ook vindt om zwanger te zijn, angst voor de bevalling heeft elke vrouw wel eens. Lichamelijke voorbereiding spreekt vanzelf. Minstens zo belangrijk is het om je samen met je partner mentaal voor te bereiden op deze unieke gebeurtenis.

Aan een goede bevalling bewaar je je leven lange een prettige herinnering. Het is dan ook de moeite waard om in de voorbereiding op de bevalling tijd en energie te steken. Goed bevallen betekent vooral: hard werken. Hard werken in een intensieve samenwerking tussen jou, je partner en je omgeving.

Door samen aan de cursus mee te doen leer je hoe de samenwerking tussen jou, je partner en de omgeving tot stand kan worden gebracht.

De eendaagse bevallingscursus vindt plaats rond de 26 - 36 weken zwangerschap. Je komt samen met je partner als voorbereiding op de bevalling.

Tijdens deze cursus wordt niet alleen theoretisch maar ook praktisch de komende bevalling toegelicht. Er is ruim aandacht voor ontspannings- en ademhalingsoefeningen, zodat jullie samen goed voorbereid zijn op wat komen gaat.

Ook kan je deze cursus volgen als opfriscursus bij een tweede of volgende zwangerschap.

De groep bestaat uit minimaal 3 en maximaal 6 stellen.

@ 2019 - Website gemaakt door WEBSIET

Privacyverklaring