Bevallen kan anders aansluitend op Centering Pregnancy

Tijdens de avonden samen met je partner tijdens de Centering Pregnancy bijeenkomsten 5 en 6 hebben jullie veel informatie gekregen over de komende bevalling.
Wat niet aan bod is gekomen is de praktische kant zoals o.a. ontspanning, ademhaling, perstechniek, massage tijdens de bevalling.

In aansluiting op Centering Pregnancy is er een speciale variant ontwikkeld van de cursus Bevallen kan Anders, vooral gericht op de praktische kant.

Uiteraard wordt dus ruim aandacht besteed aan ontspanning - en ademhalingsoefeningen maar ook aan het waarom hier van. Daarnaast nemen we in het kort nog door wat er tijdens de bevalling kan en gaat gebeuren, welke fasen er in de bevalling zijn en hoe je jezelf daaraan kunt aanpassen.

Hoe beter je weet wat er tijdens de bevalling gebeurt voorkomt dat je door de krachten in je eigen lichaam overspoeld wordt.
Weten dat je partner je kan ondersteunen en kan zorgen voor een optimaal verloop van jullie bevalling geeft rust en vertrouwen.

De rol van de partner

De cursus bereidt jullie verder voor op een bevalling waar beiden, op eigen wijze, een positieve bijdrage aan levert. Het is fijn om je samen met je partner voor te bereiden op deze unieke gebeurtenis.

@ 2019 - Website gemaakt door WEBSIET

Privacyverklaring